Nieuwsbrief 1 LochtenberghNieuwsbrief 1

Beste ouders, verzorgers

Via deze weg krijgt u regelmatig belangrijk nieuws te lezen over onze school.

Personeel:
Jurgen Vermaire:
Jurgen is met ingang van 1 augustus 2018 gaan werken op een andere basisschool: De Wichelroede in Udenhout.
Loes van Boxtel:
Loes is vanaf 1 augustus 2018 ook gaan werken op een andere basisschool: Rennevoirt in Oisterwijk
Peggy Tetteroo,
 
Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben juf Peggy en inmiddels al 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb jaren in Rotterdam gewerkt. Een anderhalf jaar geleden wilde ik toch weer heel graag terug naar Oisterwijk. Terug naar mijn familie. Ik heb 2 hele lieve zussen waarvan er eentje mijn tweelingzus is. Zij zit ook in het onderwijs. Ik ben tante van 3 nichtjes en 1 neefje in de leeftijd van 10, 12, 14 en 16 jaar oud. Mijn zussen en ik hebben creativiteit van mijn moeder meekregen. Zij is beeldend kunstenares. Ik weet nog wel dat er vroeger niet veel geld was om poppenkleding te kunnen kopen, dus zaten we hele middagen zelf kleding te maken met vriendinnetjes op een kleedje samen met mijn moeder. De deur stond altijd voor iedereen open. Iedereen was welkom bij ons thuis. Mijn moeder leert ons vanuit ons hart te leven. Haar atelier heet dan ook: kunst vanuit je hart.
Mijn vader is heel erg sportief. Van hem kregen wij een tweedehands wielrenfiets toen we naar de middelbare school gingen met de keus: Je kunt iedere dag 20 km fietsen of met de bus gaan. Als jullie gaan fietsen mag je het busgeld houden. Wij zijn jaren door weer en wind op de fiets naar school gegaan. Van mijn vader leer ik nog steeds dat: Opgeven geen optie is. Als familie hebben wij meegedaan aan Alp d`6, Amstel Gold Race 150 km en ga zo maar door.
Zoals ik al schreef ben ik 20 jaar juf. Merendeels heb ik lesgegeven aan kleuters. Daar kan ik het beste van mezelf in kwijt, al heeft iedere groep iets unieks. Mijn deur staat altijd open. Loop ook eens binnen samen met uw kind en vraag wat ze allemaal gemaakt hebben. Er hangt al het een en ander in de klas.
Samen maken we het onderwijs.
Ik ben dan ook erg blij dat ik op de Lochtenbergh mag werken. De groep is super lief. En de collega's heel behulpzaam en aardig. En ik heb met enkele van de ouders al hele fijne gesprekken gehad. Ik zie dan ook uit naar een hele fijne tijd samen.
Groetjes Juf PeggySteunpunt VerWijs in de Dirigent.
Elke maandagochtend 9.00 uur- 11.30 uur
Inloopspreekuur voor alle vragen!
 
Het inloopspreekuur VerWijs heeft een Steunpunt in de Dirigent. Iedere maandagochtend is er iemand aanwezig die kan helpen met het lezen van brieven en formulieren. Ook helpen wij u met vragen rondom de woningbouwvereniging, gemeente, energiebedrijven, zorgverzekering en nog veel meer.
Heeft u zulke vragen, dan kunt u bij ons terecht:
  • Op maandagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur in de Dirigent
  • Op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in het Ronde Tafelhuis
  • Op vrijdagmorgen van 09.00 tot 11.30 uur in het Ronde Tafelhuis
Heeft u snel hulp nodig? Dan kunt u bellen met onze spoed lijn: 0613237770. Geef uw nummer op en u wordt binnen 24 uur teruggebeld.
Heeft u juridische vragen? Op de 1e vrijdag van de maand is de rechtswinkel aanwezig in het ronde tafelhuis.
Verwijs werkt samen met de Vincent shop, la Poubelle, de Voedselbank, de Sop- en zeepplank, IMW, Wonen Breburg, de parochies in Tilburg Noord, Contour de Twern, Schuldhulpverlening, SNV Vluchtelingenwerk en nog veel meer.


 

Gebruikt u de schoolapp al? 

 

Aanstaande dinsdag 18 september 2018 is er een inloopochtend van 08.30u – 09.00u in de aula om u wegwijs te maken met de schoolapp. Juffrouw Marga en meneer Maarten kunnen u dan helpen om de schoolapp te installeren en om u aan te melden. Als u andere vragen over de schoolapp heeft kan dat natuurlijk ook!  

Waarom de schoolapp? 
Wij gebruiken de schoolapp als communicatiemiddel. Via de schoolapp bent u op de hoogte van wat uw kind in de klas doet. Daarnaast wordt er via de schoolapp informatie naar ouders toegestuurd. 

Hopelijk zien we u dan! 

 

 


 
Cookie instellingen